Yankaya İlk Kez Bir Maç Erteledi

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından dün akşam oynanacak olan Akhisar Belediyespor ile Medical Park Antalyaspor...

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından dün akşam oynanacak olan Akhisar Belediyespor ile Medical Park Antalyaspor maçında görevlendirilen Edirne bölgesi hakemi Özgür Yankaya, şiddetli yağış nedeniyle karşılaşmayı 16’ncı dakikada tatil etti. 2008-2009 yılından bu yana şimdi adıyla Spor Toto Süper Lig’de maç yöneten Yankaya, kariyerinde ilk kez profesyonel ligde yönettiği bir maçı tatil etti.

Spor Toto Süper Lig'de, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda dün oynanması planlanan Akhisar Belediyespor - Medical Park Antalyaspor maçı, şiddetli yağış nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Karşılaşma öncesi yardımcılarıyla birlikte sahayı kontrol eden Yankaya, zeminin belirli bölümlerinde topun sekmesini göz önüne alarak karşılaşmayı başlattı.

Reklam
Reklam

Ancak giderek şiddetini arttıran yağmur zeminde bozulmalara yol açınca Yankaya, 16’ıncı dakikada maçı tatil edip futbolcularla birlikte soyunma odasına gitti. Profesyonel hakemlik kariyerinde ilk kez bir maç erteleyen Yankaya’nın bu kararı, Akhisar Belediyespor - Medical Park Antalyaspor yöneticilerinin yanı sıra futbol otoriteleri tarafından da olumlu karşılandı.

Maçın oynanacağı tarih, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: