Yanlışlıkla 3-J velileri WhatsApp grubuna eklenen adamın kahkaha attıracak dramı

Hemen hemen hepimizin telefonunda istesek de istemesek de bir iki WhatsApp grubu olduğu kesin :) Ekşi sözlük yazarlarından olan "herturluacilansemsiye" ise bu grup işini çok güzel bir şekilde tiye almış ve bol kahkahalı ekran görüntüleri ortaya çıkmış. İşte "herturluacilansemsiye"'nin 3-J sınıfı WhatsApp grubunu trollediği hikaye!

Her şey telefona gelen o bildirim sesiyle başlamış. Tanımadığı bir numara tarafından "3-j sınıf velileri" adlı gruba dahil edilen "herturluacilansemsiye" ne bir veli ne de bir çocuk sahibi :) Şaşkınlıkla bir anda gruba dalan sözlük yazarı, "ilk kurşunu attım" diyor...

Okul ve çocuklar ile ilgili aklınıza gelecek her türlü konuların döndüğü bu grupta, "herturluacilansemsiye" de artık yavaş yavaş uyum sağlamış. Hayırlı sabahlar mesajıyla grupta açılış yapmaya bile başlamış hatta.

Farkında olmadan orada bir çocuğu vardı yazarın ve elbette sahip çıkması gerekirdi! Belirli zamanlarda çocuklar için pasta, börek gibi hamur işleri yapan veliler, kendilerini sıraya koymuş ve bu sıra da zaman zaman sekteye uğramış. Çocukların aç kalmasına gönlü razı gelmeyen veli, hatırlatma işini kendisine bir görev edinmiş.

Reklam
Reklam

Bu fotoğraftakilerden hangisi onun yavrucağıydı?

Sınıf başkanının Furkan olmasına oldukça içerlemiş yazar...

Bu sivrilmeden sonra "Siz kimin velisisiniz?" sorgulamaları başlamış tabii.

İbretlik paylaşımlar bu grubun olmazsa olmazıydı.

Bu kadar karışıklıktan sonra herkesin aklında bir soru işareti oluşmuş. Grubun yetkilisi de bu karışıklığa son vermek için sevgili yazarı gruptan uğurlamış.

Anahtar Kelimeler: