Yanukoviç o gece sevgilisiyle kaçmış

Ukrayna’nın görevden alınan devlet başkanı Viktor Ynukoviç’in Mejigorye sarayından eşi Lyudmiya ile değil, 39 yaşındaki sevgilisi Lyubov Polejay ile kaçtığı iddia edildi.

Sansasyon yaratan iddiayı Ukrayna’lı gazeteci Sergey Leşçenko ortaya attı. Güvenlik kamerasının kaydettiği Devlet Başkanı'nın Cuma gecesi Mejigorye sarayından kaçış görüntüleri dikkatle izlendiğinde ortalıkta dolaşan pudil cinsi köpek fark ediliyor.

Ertesi gün Yanukoviç’in sarayına giren gazeteciler buldukları bir fotoğrafta aynı cins köpeği Yanukoviç’in sevgisi Lyobov Polejay’ın kucağında gördü. Bunun üzerine bulguları birleştiren gazeteci “Yanukoviç sevgilisiyle kaçtı” tespitini yaptı.

3 YILDIR İLİŞKİSİ VARDI

Ukrayna’nın kaçak Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç’in Lyubov Polejay ile üç yıldan beri ilişkisi olduğu fısıltı gazeteleri tarafından önceden de dile getiriliyordu. Yanukoviç’in sevgilisiyle tanışmasına aşçısı Nadejda Marintseva vesile olmuş.

Reklam
Reklam

Aşçının kız kardeşi olan Polejay arada sırada Mejigorye sarayına ablasını ziyarete geliyormuş. Yanukoviç genç kadını bu ziyaretler sırasında fark etmiş.

Yine Ukaryna’lı gazetecinin anlattığına göre son bir buçuk yıl Polejay zaten Merigorye sarayının misafiri değil, evin hanımı gibi yaşıyormuş. Yanukoviç’in eşi Lyudmila Yanukoviç ise durumu bile bile sesini çıkarmadan Donetsk şehirinde tek başına yaşıyormuş.

Yanukoviç’in Mejigorye Sarayında elde edilen bazı başka bulgular sevgilisinin burada ilk evliliğinden olan kıza Maşa ile birlikte kaldığını da göstermiş. Sarayda Lyubov Polejay’ın orta okula giden kızı için çocuk odası da bulunuyormuş.

Anahtar Kelimeler: