Yapder’den Akaydın'a ‘en Başarılı Belediye Başkanı’ Ödülü

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ‘En Başarılı Belediye...

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçti.

YAPDER tarafından proje üretmiş kişi ve kurumları yüreklendirmek ve onurlandırmak amacıyla bu yıl 9’uncusu düzenlenen Kent ve Yaşam Ödülleri töreni İstanbul’da gerçekleşti.

Başkan Mustafa Akaydın’ın yurt dışında olması nedeniyle ödülünü Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Adem Akyürek aldı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın hizmetleri ile ilgili bilgi veren YAPDER Genel Koordinatörü Mehmet Gözcü “Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’ne yeni ruh getirdi. Antalya TV Ödülleri ile kültür sanata yeni bir yorum getirdi. Televizyon dünyasının yıldızlarına, bir yıldız da Antalya’dan ekledi. Sosyal sorumluluk alanında attığı Akdeniz Sanayi Çıraklık Gençlik Eğitim Merkezi adımı ile büyük takdir topladı. Gençlik Kampı ile gençleri deniz ve doğayla buluşturdu. Ben Antalyalıyım gezileri ile ücretsiz kent turları başlattı. Üniversite sınavına hazırlanan gençlerimize destek verdi. İyi bir hocaydı. Şimdi başarılı bir başkan oldu” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: