Yapex Yapı Ve Restorasyon Fuarı-Akdeniz Tanıtım AŞ Genel Müdürü Onkar: "Fuara Bu Yıl Geçen Yıla Göre Yüzde 22'lik Artışla30 Binin Üzerinde Ziyaretçi Ilgi Gösterdi"

20. Yapex Yapı Fuarı ile bu yıl ilk kez eş zamanlı düzenlenen Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nı bu

20. Yapex Yapı Fuarı ile bu yıl ilk kez eş zamanlı düzenlenen Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nı bu yıl, geçen yıla göre yüzde 22'lik artışla 30 binin üzerinde ziyaretçinin gezdiği bildirildi.

Akdeniz Tanıtım AŞ Genel Müdürü Fatih Onkar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de ilk kez düzenlenen Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nı gezen ziyaretçilerin yapı endüstrisindeki yenilikleri görmenin yanında, tarih ve kültür anlamında da güzel bir doygunluk yaşama şansı bulduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Yapı Fuarı ile eş zamanlı düzenlenen Restorasyon Fuarı'nı gezen ziyaretçilerden ve katılımcılardan güzel sözler duymalarının Yapex'in 20'nci yılında kendilerini daha da heyecanlandırdığını ifade eden Onkar, şunları kaydetti:

"Yapex'in 20'nci kuruluş yılında eş zamanlı düzenlenen Restorasyon Fuarı ile heyecan dolu günler yaşadık. Tarihi Kentler Birliği ile Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) paydaşlığında düzenlenen, Türkiye'nin ilk Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı, renkli ve çok katılımlı bir fuar oldu. Diğer yandan ziyaretçilere tarihi ve kültürel dokuların paylaşımı konularında güzel doygunluk yaşama fırsatı ve şansı oluşturdu. Geçen yıl 26 binin üzerinde ziyaretçinin gezdiği Yapex Yapı Fuarı'nı bu yıl Restorasyon Fuarı'na olan büyük ilgi nedeniyle ilk üç günde geçen yıla göre yüzde 22'lik bir artışla 30 binin üzerinde ziyaretçi ilgi göstermiş, yapı ve restorasyon alanlarında hedefler aşılmıştır."

Onkar, bu yıl ilki gerçekleşen Yapex Restorasyon Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nın bundan sonra iki yılda bir düzenleneceğini belirterek, 2013'te gerçekleşecek 21. Yapex Yapı Fuarı hazırlıklarına şimdiden başladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Antalya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: