Yapılan Çalışmalarla Taştepe Mahallesi'nin Çehresi Değişti

Malatya çevre yolu altında bulunan 30 civarında mahalleye son yıllarda önemli hizmetler yapıldığı belirtilirken, Taştepe...

Malatya çevre yolu altında bulunan 30 civarında mahalleye son yıllarda önemli hizmetler yapıldığı belirtilirken, Taştepe Mahallesi'nin çehresi yapılan çalışmalarla değişti.

Belediye Basın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, Sarıcıoğlu, Hidayet ve Beylerbaşı mahallelerini de ilgilendiren Taştepe Caddesi'nin, modern bir şekilde düzenlenerek hizmete sunulduğu belirtildi. Alt yapı hizmetlerinin yanı sıra kaldırım, asfaltlama, aydınlatma ve yeşillendirme çalışması yapılan Taştepe Caddesi'nde toplam 18 bin metrekare kilit taşı araç yolu, 6 bin metrekare doğal taş kaldırım, 17 bin metrekare kilit taşı kaldırım, 2 kilometre dolayında beton asfalt çalışması, 170 adet aydınlatma direği ile 160 adet fidan dikim çalışması yapıldı. 400 metrenin üzerinde yağmur suyu drenaj kanalı ile 200'ün üzerinde içme suyu abone bağlantısının da yapıldığı bu caddeye ilaveten Hidayet Sokak, Sarıcıoğlu 2. Sokak ve Mezarlık Caddesi'nin de alt yapısının tamamen bitirilerek, kilit taşı döşendiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Malatya'nın dört bir yanında çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü aktaran Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çevre yolu altındaki mahallelere son yıllarda önemli yatırım ve hizmetler yapıldığını söyledi. Amaçlarının Malatya'nın her köşesini daha modern ve daha yaşanabilir bir hale getirmek olduğunu vurgulayan Çakır, bütün Malatya'nın ve bütün Malatyalıların hizmetin en iyisine layık olduğunu belirtti.

Öte yandan Malatya Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan ve Taştepe Mahallesi'nde başlanan binaları boyama kampanyası çerçevesinde Taştepe'de şu ana kadar 90 adet ev ve binanın boyandığı, boyama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kampanya kapsamında boya iskelesi Malatya Belediyesi tarafından karşılanırken, kullanılan boya ise firma tarafından yüzde 50 indirimle veriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: