Yaptıkları düzenekle kamyonlara madeni yağ ikmal etmişler

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda düzenekle kamyonlara madeni yağ (10 numara yağ) ikmal edildiği...

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda düzenekle kamyonlara madeni yağ (10 numara yağ) ikmal edildiği ortaya çıktı.
D-650 karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda yapılan denetimde; müşterilere satış yapılan pompa ile bu pompaya bağlı yer altı tankında yapılan ulusal marker ölçümlerinin, geçersiz sonuç verdiği tespit edildi. Aynı bölgede yapılan denetimde, iki ayrı madeni yağ işletmesinde düzenek kurarak, kamyonlara yakıt ikmali yapıldığı belirlendi.

Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, jandarma tarafından yapılan operasyonlarda, Pamukova Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile piyasaya sürülmek üzere, 5 bin 787 litre markersiz motorin ve 17 bin 228 litre madeni yağ olmak üzere, toplam 23 bin 15 litre petrol ürünü ve araçların yakıt deposuna yakıt ikmali için kullanılan 2 adet düzeneğe el konuldu.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı ele geçirilen petrol ürünlerinin Sakarya İl Özel İdare Müdürlüğü yetkililerine teslim edildiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz