Yaptıklarımızdan yapmadıklarımızdan mesulüz

Akdeniz Gazeteciler BirliğiDerneği Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu ziyaret etti.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Akdeniz Gazeteciler Birliği Derneği Yönetim Kurulu, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette kamu görevlilerin vatandaşlara koşulsuz hizmet etmesi gerektiği kaydedildi.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, kamu görevlilerinin öncelikli görevinin vatandaşlara hizmet olduğunu belirtti. Vatandaşın çok iyi niyetli olduğunu ve devlet görevlilerine zarar gelmesini istemediğini ifade eden Kaymakam Bulgurlu; “Bizler kamu görevlileri olarak, böyle vatandaşın ayağının altına halı olmamız gerekir. Biz, hem yaptıklarımızdan hemde yapmadıklarımızdan sorumluyuz” dedi.

Reklam
Reklam

Sahiplenmek önemli

Yapılacak olan çalışmalara vatandaşların ve çeşitli kurumların paydaş olmasının önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Bulgurlu, “Ben tek başıma hiç birşey yapamam. Velev ki, herşeyi yapıyorum, bunun bana katkısı sıfırdır. Önemli olan yapılan işlere vatandaşların dahil olması ve onları sahiplenmesidir” diye konuştu.

Üzerimize düşeni yapacağız

Akdeniz Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Avni Gelendost’ta, sivil toplum kuruluşu olarak, Manavgat’a yapılacak olan her türlü çalışmaya katkı sağlamak istediklerini ifade ederek, “Basın, kamuoyu oluşturmada ve yapılan çalışmaları doğru anlatmada önemli bir görev ifa eder. Bizde bu konuda üzerimize düşenleri yerine getirmeye hazırız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: