Yaptıklarımızı seve seve açıklarız..!

AK Parti Milletvekili Şuay Alpay, düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

“Ak Parti’nin 4 milletvekili üç yılda Elazığ için ne yaptı, Elazığ’a ne kazandırdı?” sorusunu cevaplandıran Alpay: "Yaptıklarımızı seve seve açıklarız" dedi.

Gazeteci İzzet Tumay'ın, "Ben kamuoyuna adına bu soruyu sormak durumundayım; siz ve diğer üç milletvekili bu üç yıllık süreçte Elazığ’a ne kazandırdığınızı, Elazığ için ne gibi projeler hazırladığınızı bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna açıklar mısınız?” sorusuna Alpay, "Seve seve açıklarız" diye cevap verdi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, kendisiyle birlikte diğer üç milletvekili arkadaşının Elazığ’ın kalkınması adına büyük uğraş verdiklerini, üç yıllık süreçte Elazığ’a neler kazandırdıklarını önümüzde ki süreçte diğer milletvekili arkadaşlarıyla birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek Elazığ kamuoyuna ‘seve seve’ açıklayabileceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Ak Parti İl Başkanlığı’nda gündeme dair açıklamalarda bulunduğu basın toplantısı sırasında gazeteci İzzet Tumay’ın, “Sayın Milletvekili; siz ve diğer üç milletvekili arkadaşınızla birlikte seçildiğiniz günden bu yana üç yıl geçti.

Bu süreçte düzenlediğiniz tüm basın toplantılarında aynı konulara değiniyor ve aynı konular ile ilgili bilgiler veriyorsunuz. Bizler gazeteci olarak sürekli kamuoyunda ,’Ak Parti’li dört vekilimiz seçildikleri günden bu yana Elazığ’a ne yaptı?’ sorusuna muhatap oluyoruz.

Ben kamuoyuna adına bu soruyu sormak durumundayım; siz ve diğer üç milletvekili bu üç yıllık süreçte Elazığ’a ne kazandırdığınızı, Elazığ için ne gibi projeler hazırladığınızı bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna açıklar mısınız?” sorusu üzerine Alpay, “Biz Elazığ için her zaman çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Elazığ için yaptıklarımız (Kapalı Spor Salonu’nun yıkılması, Şehir Hastanesi, FÜ bünyesinde kurulan Sivil Havacılık Yüksek Okulu) ortada. Tabiî ki kamuoyunda böyle bir beklentinin ve merakın olması doğal.

Reklam
Reklam

Yaptığımız tüm toplantılarda ben ve diğer vekil arkadaşlarımın Elazığ’ın gelişmesi ve kalkınması için gösterdiği çabalar sonucu ortaya çıkan proje ve çalışmaları kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Bu paylaşımlarımıza rağmen kamuoyunda benim ve diğer üç milletvekili arkadaşımın Elazığ’a ne kazandırdığı merak konusu ise biz bu konuyu diğer vekil arkadaşlarımın da katılımlarıyla bir basın toplantısı yaparak bunları seve seve kamuoyuna açıklarız. Bundan da onur duyarız” dedi.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: