Yaralı Anne Yavrusu İçin Ağladı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Ağır yaralı annenin 4 yaşındaki...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Ağır yaralı annenin 4 yaşındaki çocuğu için ağlaması herkesi duygulandırdı.

Kaza Orhangazi’ye bağlı Gemiç köyü kavşağında meydana geldi. Sedat Ayten (39) idaresindeki 16 RP 717 plakalı lüks jip, Gemiç köyü kavşağından ana yola çıktı. Bu esnada İznik istikametinden gelen Metin Aydın (30) idaresindeki 16 JKL 43 plakalı kamyonet, kavşaktan ana yola çıkan jipe çarptı. Jip savrulurken, kamyonet ise yaklaşık 40 metre ileri sürüklendi.

Reklam
Reklam

Kamyonet sürücüsü Metin Aydın ile eşi Hülya Aydın (27) ve 4 yaşındaki kızları Elif Aydın ve sürücünün kayınvalidesi Gülhanım Ayar (55) araçtan dışarı fırladı. Kazaya karışan jipin sürücüsü Sedat Ayten ise kazada hafif yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, kavşakta bekleyen bir fabrika işçisi yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yarlılar ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik’teki hastanelere kaldırıldı.

Durumu ağır olan Gülhanım Ayar’ın kendini unutup küçük kızı için ağlaması herkesi duygulandırdı. Ayar’ın Gemlik Devlet Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı kaydedildi.

Hurdaya dönen araçlar çekici marifetiyle kaldırılırken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: