Yaralı Aslan, Paşa'ya karşı!..

Turkcell Süper Lig'in lideri Galatasaray, bu akşam Kasımpaşa ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak, unvanını korumak amacında.

Turkcell Süper Lig'de yaptığı 5 karşılaşmanın 4'ünü kazanıp, 1'inden de beraberlikle ayrılıp, lige iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, Kasımpaşa'yı da yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan futbolculardan Arda, Sabri ve Okan bu maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda FC Sion ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan Nonda'nın durumunun iyi olduğunu belirten kulüp doktoru Murat Çevik, kaburgasında kırık bulunan Servet'i son iki maçta oynatarak çok yorduklarını, Kasımpaşa maçında oynayıp oynayamayacağına teknik heyet ile karar vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

KASIMPAŞASPOR: Khalid, Özgür, Cihat, Askou, Fatih, Ünal, Yasin, Göksel, Alparslan, Serdar, Fransergio
GALATASARAY: Aykut, Uğur, Song, Bouzid, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Lincoln, Ayhan, Hakan Şükür, Nonda

Stat: Atatürk Olimpiyat
Yayın: Lig TV
Saat: 17.00
Hakem: Cüneyt Çakır

GALATASARAY İLE KASIMPAŞA, 43 YIL SONRA...
Galatasaray ile Kasımpaşa, ligde yarın tam 43 yıl sonra karşı karşıya gelecek. İki ekip ligde en son, Kasımpaşa'nın küme düştüğü 1963-1964 sezonunda, 16 Şubat 1964 tarihinde karşılaşmış ve bu maçı Galatasaray 5-0 kazanmıştı.

Galatasaray ile Kasımpaşa takımları arasında ligde 5 sezonda yapılan toplam 10 maçta sarı-kırmızılıların üstünlüğü göze çarpıyor. İki ekip arasında geride kalan 10 lig maçından 6'sını Galatasaray kazanırken, 4 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa henüz galibiyet elde edemedi. Galatasaray'ın lig maçlarındaki toplam 19 golüne, Kasımpaşa sadece 3 golle yanıt verebildi.