Yaralı Atmaca Koruma Altına Alındı

ADANA(AA) - Ceyhan'da bir gazeteci tarafından tarlada yaralı halde bulunan atmaca, tedavisi yapılarak koruma altına alındı.

Ceyhan'da bir gazeteci tarafından tarlada yaralı halde bulunan atmaca, tedavisi yapılarak koruma altına alındı. İlçede yerel bir gazetenin sahibi olan Deniz Özandaç, Nazımbey köyünde tarlada yaralı halde bulduğu atmacayı, özel bir veterinere götürerek ilk tedavisini yaptırdı. Veteriner hekim Ahmet Mert yaralı atmacanın kanadında saçma izlerinin bulunduğunu ve bir ayağının kırık olduğunu belirtti. Yaralı atmaca daha sonra iyileşmesinin ardından doğaya salınmak üzere Ceyhan Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslim edildi. Atmacanın bilinçsiz avcılar tarafından vurulmasına tepki gösteren Özandaç ise bir hayvansever olarak görevini yerine getirdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: