Yaralı öğrenciyle sağlık görevlileri arasında 'dikiş' pazarlığı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde okul çıkışı otomobilin çarpması sonucu başından yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı. Yaralanan öğrenci...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde okul çıkışı otomobilin çarpması sonucu başından yaralanan öğrenci hastaneye kaldırıldı. Yaralanan öğrenci ilk müdahale sırasında sağlık ekipleri ile dikiş atılmaması için sıkı bir pazarlığa girdi.
Kaza Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlköğretim Okulu'nun önünde meydana geldi. Okul çıkışı evine giden Yiğit Kerem Akalın(10)'a Haşim Kayabaşı idaresindeki 16 JLD 06 plakalı otomobil çarptı. Akalın, çarpmanın şiddeti ile yere düşerek otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Reklam
Reklam

ÖĞRETMENLER VE SERVİS ŞOFÖRLERİ YARDIMA KOŞTU
Olayın hemen ardından öğretmenleri ve servis şoförleri yaralı öğrencinin yanına koştu. Yaralı öğrenciyi teselli eden öğretmen ve servis şoförleri, başındaki kanamaya tampon yaptı. Diğer öğretmenler de hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polisler çevre güvenliği alırken, sağlık görevlileri de ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER DE PANİK YAŞADI
Okul çıkışında arkadaşları Yiğit Kerem Akalın’a otomobilin çarptığını gören diğer öğrenciler ve öğretmenler de kısa süreli panik yaşadı. Yaşanan panik sağlık görevlilerinin öğrencinin durumunun iyi olduğunu söylemesi üzerine sona erdi. Okuldan çıkan diğer öğrencilerde karadan daha fazla etkilenmemeleri için servislerine bindirilerek evlerine gönderildi.

ÖĞRENCİYLE SAĞLIK GÖREVLİLERİ ARASINDA DİKİŞ PAZARLIĞI BAŞLADI
Yaralı öğrenci sağlık görevlilerinin müdahalesi esnasında dikiş attırmayacağı konusunda sıkı bir pazarlığa girişti. Öğretmen ve servis şoförlerinin de yardımı ile sedyeye konularak ambulansa alınan öğrenci tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yiğit Kerem Akalın’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz