Yaralı Polis Şehit Oldu

Şanlıurfa'nın Akçakale Sınır Kapısı'nda, Suriyeliler tarafından açılan ateş sonucu yaralanan polis memuru Ferhat Avcı, tedavi...

Şanlıurfa'nın Akçakale Sınır Kapısı'nda, Suriyeliler tarafından açılan ateş sonucu yaralanan polis memuru Ferhat Avcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Şehit polisin meslektaşları, hastaneye akın etti.

Sabah saatlerinde Suriye’den gelen bir kurşunla ağır yaralanan polis memuru Ferhat Avcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastaneye gelen meslektaşları, gözyaşlarına boğuldu. Bu arada, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt da, hastane morgundan bir an ayrılmadı.

Reklam
Reklam

Yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu dile getiren Milletvekili Eyüpoğlu, "Polislerimiz kaçakçılığın önüne geçmek için orada görev yapıyordu. Suriye’den gelen mermi hedef aldı ve şehit oldu. Devletimiz büyüktür. O caninin Türkiye’ye verilmesi için her şeyi yapacağız" dedi.

Öte yandan, şehit polisin iki ay önce Akçakale ilçesinde göreve başladığı öğrenildi. Cenaze töreninin ise, yarın Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenleneceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz