Yaralı Şehit Annesine Ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, trafik kazası geçiren şehit annesi Türkan Polattimur’u hastanede...

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, trafik kazası geçiren şehit annesi Türkan Polattimur’u hastanede ziyaret etti.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Yavuz, trafik kazası geçiren ve yoğun bakımdan çıkan Şehit Top. Er Hasan Polattimurun annesi Türkan Polattimur’u Şanlıurfa Harran Ünversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Ortopedi Servisi’nde ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı.

Yavuz, Polattimur’un durumu hakkında bilgi alırken hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Reklam
Reklam

Talihsiz bir kaza geçiren Polattimur’un yanında olduklarını ifade eden Yavuz, Şehit Aileler ve Gazilerin kendilerini yalnız hissetmemeleri için bu gibi durumlarda yapılan ziyaretlerin önemli olduğunu söyledi.

Ziyarete Başkan Yavuz’a; Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkan Yardımcısı Müslüm Demir ve Basın Medya Sorumlusu Mehmet Ödük de eşlik eti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: