Yaralı Sürücü 100 Metre İlerideki Hastaneye Yarım Saat Sonra Götürülebildi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.Kaza Orhangazi Devlet Hastanesi’ne yaklaşık 100 metre...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Kaza Orhangazi Devlet Hastanesi’ne yaklaşık 100 metre mesafedeki Hamzalı Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan Muhammet Acar (22) isimli genç, plakasız motosikleti ile Nadır yolu istikametinde seyrederken karşı yönden gelen Canip Kazanasmaz (41) idaresindeki 16 ZJ 272 plakalı otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü otomobile çarpması ile birlikte yaklaşık 20 metre ileri fırladı. Bacağı kırılan yaralı genç için olay yerine ambulans çağrıldı.

Reklam
Reklam

Orhangazi 112 Acil Servis ambulansının Bursa’ya hasta götürmesi sebebiyle yaralı genç için Gemlik’ten ambulans istendi. Gemlik’ten ambulans ise kazadan ancak 20 dakika sonra olay yerine gelebildi. Yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, motosiklet sürücüsü genci sadece 100 metre ilerideki hastaneye ancak kazadan yarım saat sonra ulaştırabildi. Vatandaşlar, nüfusu 100 bine yaklaşan Orhangazi’de ikinci bir 112 Acil Servis ambulansı olmamasına tepki gösterdi.

Kazayı haber alan genç sürücünün babası Yaşar Acar olay yerine geldi. Oğlunu elleri ile sedyeye koyup ambulansa bindiren baba Acar, sedyede oğlunu teselli etmeye çalıştı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: