Yaratma Aşamasındaki Müzisyenlerin Öncesi Ve Sonrası Halleri Şaşırtıyor!

Gerçek bir müzisyen olmak zordur! Hem yaratmak hem beğendirmek hem de tatmin olmak zorundasındır. Bu yolda çekilen çileler kutsal mıdır?

Ünlü fotoğrafçı Brandon Andersen hayranı olduğu müzisyenlerle ibretlik bir projeye imza attı. Hem egolarını besledikleri hem de geçimlerini sağladıkları meslek olan müzisyenlikle kafayı bozmuş 7 müzisyenle uzun bir zaman geçirdi. Konser öncesi ve sonrası neler yaşadıklarını, fiziksel ve psikolojik nasıl değişimler geçirdiklerini araştırdı. Sonuç mu?

Davey Muise, Vanna solisti

2004 yılında Amerika'da kurulan Vanna grubunun solisti Davey Muise konser öncesi saçları taralı, bakımlı, dinlenmiş gözüküyor. Konserin hemen ardından objektiflere yansıyan görüntüsü ise saçı başı sağılmış, bitkin ama tatmin olmuş.

Reklam
Reklam

Ryan Murphy, To the Wind solisti

To the Wind grubunun solisti Ryan Murphy konser öncesi adeta bir genç erkek edasında objektiflere yansımış. Konserin hemen ardından ise olgun bir erkek olarak!

Nick Lambert, Vanna basçısı

Vanna grubunun back vokali ve basçısı olan Nick Lambert konser öncesi cin gibi bakışlarıyla 'hazırım' diyor. Konserden hemen sonra işte 'oldu, bitti ben kazandım' der havasında.

Nick Jett, Terror davulcusu

Terror gurubunun bateristi Nick Jett sanki az önce boks maçından dönmüş gibi yorgun ve bitkin değil mi?

Keith Buckley, Everytime I Die solisti

New York' ta kurulan 5 kişilik bir hardcore grubunun solisti Keith Buckley konser öncesi gayet tarz bir adamken konserden hemen sonra terden sırılsıklam olmuş saçlarıyla da 'ben buradayım' diyor.

Drew York, Stray From the Path vokali

Konserleri hınca hınç dolan Stray From the Path grubunun kurucusu ve aynı zamanda vokalisti olan Drew York konserden hemen sonra o çok istediği şeyi almış çocuklar kadar kibirli gözüküyor.

Devin King, The Color Morale gitaristi

The Color Morale grubunun gitaristi Devin King'in sadece saçları dağılmış ve gözlüğü kaybolmuş gibi gözüküyor.

Reklam
Reklam