Yarbay Dönmez'in Oğlunun Cenazesi, Bandırma'ya Getirildi

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de staj gördüğü sırada yolun karşı tarafına geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını...

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de staj gördüğü sırada yolun karşı tarafına geçerken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Ergenekon davasının tutuklu sanığı Yarbay Mustafa Dönmez'in oğlu Alp Kağan Dönmez'in cenazesi, Bandırma'ya getirildi.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan ve Azerbaycan'da staj gören Alp Kağan Dönmez'in cenazesi memleketi Bandırma'ya getirildi. Babası Mustafa Dönmez'in cenazeye yetişmesi için Bandırma Devlet Hastanesi'nde bekletilen Dönmez'in naaşı, morgdan alınarak Haydar Çavuş Camii'ne getirildi. Tabutu arkadaşları tarafından taşınan Alp Kağan Dönmez, cami bahçesinde gözyaşlarıyla karşılandı. Annesi ve kız kardeşi Merve Dönmez cenazenin musalla taşına konulması sonrasında tabuta sarılarak feryat ederken, Merve Dönmez cami bahçesinde baygınlık geçirdi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Yarbay Mustafa Dönmez'in ise evraklarının gecikmesi yüzünden cenaze namazına yetişememe ihtimali olduğu öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: