Yardıma Muhtaç Çocuklar Ücretsiz Sınava Hazırlanacak

Malatya'da, Eğitim Koçluğu Projesi kapsamında özellikle göçle gelen yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına ücretsiz kurs verilecek.

Malatya'da, Eğitim Koçluğu Projesi kapsamında özellikle göçle gelen yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına ücretsiz kurs verilecek.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Tarih, Medeniyet ve İrfan Derneği tarafından gerçekleştirilen Eğitim Koçluğu Projesi faaliyet merkezi Mimar Sinan Caddesi'nde törenle açıldı. Açılış törenine Dernek Başkanı Erol Duran, Başkan Yardımcısı Hüseyin Cömert, Proje Koordinatörü Mehmet Şimşek , projede görevli öğretmen ve gönüllüler, dernek üyeleri, veliler, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı. Dernek Başkanı Erol Duran, açılış konuşmasında projenin amacının özellikle göçle gelen ailelerin

Reklam
Reklam

çocukları, dağılmış aileler ile ekonomik durumu zayıf, evde ders çalışma ortamı olmayan, özel dershanelere gidemeyen öğrencilere yönelik yapıldığını ifade edrek proje kapsamında düzenlenecek etkinliklerden, öğrencilerle yapılacak çalışmalardan bahsederek, öğrencilerin eğitim seviyelerinin yükseltilmesinin amaçlandığını belirtti. Duran, ayrıca öğrencilere ders ile etüt çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceklerini, deneme sınavları, yaprak testler ve kaynak kitaplar verileceğini bildirip, SODES faaliyet merkezinin aynı zamanda bir kültür merkezi olarak kullanılacağını ifade etti. Açılıştan sonra merkezde tüm misafirlere dernek faaliyetleri, SODES Eğitim Koçluğu Projesi ve hedefler hakkında bilgi verilerek ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz