Yardımlaşmak Ve Paylaşmak İşin Özü

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bereket ayı olarak bilinen ramazan ayının özünde paylaşma ve yardımlaşma...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bereket ayı olarak bilinen ramazan ayının özünde paylaşma ve yardımlaşma olduğunu söyledi.

Hayırseverlerin desteği ve katkıları ile her gün Hunat Katlı Otoparkında 1.000 kişiye iftar yemeği veren Erciyes Feneri İftar Sofrasının dün akşam ki sponsoru Başkan Memduh Büyükkılıç oldu. İftar yemeğine Ak parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas da katıldı.

İftarını açmak için Hunat Katlı Otoparkına gelen vatandaşlar kendi elleri ile yemek dağıtan başkan Memduh Büyükkılıç “Ramazan ayı toplumda bireylerin birbirleri ile paylaşmanın ve yardımlaşmanın hazını yaşadığı mübarek bir aydır. Bu ayda birlik ve beraberliğin korunması ve devam ettirilmesi için büyük bir çalışma sergilenmektedir. Kısacası ramazan ayı bireylerin kendi kendileri ile bir bakıma nefis muhasebesi yapması yanında, toplum olarak da paylaşma ve yardımlaşma yapmasına imkan tanımaktadır “ dedi.

Reklam
Reklam

Erciyes Feneri’nin hayırseverleri hem teşvik ettiğini ve yönlendirdiğini belirten başkan Büyükkılıç, “İftar sofrasının şehrin merkezinde olmasından dolayı, her kesimden vatandaşın buluştu, kaynaştığı bir sofra olma özelliği de taşıyor. Bu anlamlı hizmetlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ezanın okunması ile birlikte iftarını açan Başkan Memduh Büyükkılıç, yemeğin ardından vatandaşlarla sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: