Yardımoğlu; “aydın Ve Nazilli Birbirinin Sesi Oluyor”

Ege TV Spor Müdürü ve TSYD İzmir Şube Başkan Yardımcısı Suavi Yardımoğlu, ulusal spor medyasının...

Ege TV Spor Müdürü ve TSYD İzmir Şube Başkan Yardımcısı Suavi Yardımoğlu, ulusal spor medyasının Anadolu’yu dışlayan bir yapı aldığını ifade etti.

Spor haberciliği konusunda ulusal medyadaki örneklerin iyi örnekler olarak gösterilemeyeceğini ifade eden Yardımoğlu, “Ulusal spor medyası Anadolu’yu dışlayan bir yapı aldı. Reyting için her şey yapılıyor. Spor yazarları, yorumları ile eğriyi-doğruyu gösterebilmeli. Bir antrenör kadar antrenman bilgisi, taktik varyasyonlar bilgileri ile donanımlı olmalı” dedi.

Reklam
Reklam

Sporda şiddet konusuna da değinen ve önceki hafta İzmir’de oynanan Göztepe-Karşıyaka derbisinde yaşanan olaylara değinen Yardımoğlu, “Toplum olarak şiddete eğilimimiz arttı. Sporda Şiddet Yasası’nın yeteri kadar uygulanamadığı ortada. Sosyal medya da işin içine girince taraftarlar arasında gerilim artıyor. Sosyal medyadaki denetimsizlik sona erdirilmeli” ifadelerini kullandı.

AYDIN-NAZİLLİ GERİLİMİ BİTİRİLEBİLİR

Ege’de yakın il ve ilçelerin arasındaki gerginliğin bitirilebileceğine işaret eden Yardımoğlu, “Ege’de yıllardır Tire-Ödemiş, Aydın-Nazilli gibi bir çok güzide ilçe ve illerin arasında gerginlikler yaşanıyor. Aslında her kulüp, il ve ilçe birbirine muhtaç. Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor birbirinin sesini duyuruyor. Bu konuda adımı basın mensupları ve mülki amirler atabilir”diye konuştu.

Daha önce Aydınlı basın mensupları ile Nazillili basın mensupları bir çok kez halı saha maçında buluşmuş dostluk için ilk adımlar atılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: