Yargı üyeleri nikahta buluştu

ANKARA (İHA) - Yargıtay Başkanı Osman Arslan'ın oğlu Orhan Arslan ve Şebnem Ökten'in düğünü, üst düzey yargı mensuplarıyla hükümet üyelerini biraraya getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Yargıtay Onursal Başkanı Mehmet Uygun'un nikah şahitliklerini yaptığı düğüne çok sayıda yargı mensubu katıldı.

Yargıtay Başkanı Osman Arslan'ın oğlu Orhan Arslan ve Şebnem Ökten İller Bankası Tesisleri'nde dünyaevine girdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın nikah şahidi olarak katıldığı düğüne, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer katıldı. Üst düzey yargı ve hükümet temsilcilerinin biraraya geldiği düğüne ayrıca, Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu, Danıştay Başkanı Sumru Çörtoğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Nuri Ok ile çok sayıda yargı mensubu katıldı.

Reklam
Reklam

Düğünde damat Orhan Arslan'ın nikah şahitliğini Başbakan Erdoğan, gelin Şebnem Ökten'in şahitliğini ise Yargıtay Onursal Başkanı Mehmet Uygun, Prof. Dr. Hasan Yazıcıgil ve emekli hakim Ahmet İnan yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından kıyılan nikah töreninde Başbakan Erdoğan, Orhan Arslan ve Şebnem Ökten çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, "Evlilik uzun bir yolculuktur. Sıkıntılı günler, engelleri fedakarlıklarla atlatabilirsiniz. Umarım bir ömür boyu aynı yastığa başkoyarsınız" diye nasihat etti. Evlilik cüzdanını geline veren Başbakan Erdoğan, çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.

Düğünde basın mensuplarının nikah boyunca görüntü almasına izin verildi.