Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Erbil'in Acı Günü

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, 16 yaşında hayatını kaybeden yeğeni Elif Nur Akşit'in cenaze törenine...

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, 16 yaşında hayatını kaybeden yeğeni Elif Nur Akşit'in cenaze törenine katıldı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Serinhisar ilçesine bağlı Yatağan beldesinde yaşayan Elif Nur Akşit, dün iftardan sonra odasına gittikten hemen sonra nefessiz kaldı. Ailesinin yardımıyla hastaneye götürülen lise öğrencisi Elif Nur, hayatını kaybetti. Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yazı işler müdürü olan babası Mehmet Akşit ve öğretmen annesi Şükran Akşit, kızlarını kaybetmelerinden dolayı büyük üzüntü yaşadı. Tatilini memleketi Yatağan beldesinde geçiren Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil de yeğeninin ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Elif Nur’un cenaze namazı Yatağan beldesindeki Yeşil Cami'de kılındı.

Reklam
Reklam

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil’in de hazır bulunduğu cenaze törenine, Denizli Valisi Abdulkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ve Elif Nur’un Yaşar Saniye Gemici Lisesi’nden arkadaşları katıldı.

Elif Nur Akşit’in cenazesi, törenin ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: