Yarı Final Formaları İnegöl Belediyesi’nden

Bursa şampiyonluğunun ardından Çanakkale’de gerçekleştirilen bölge şampiyonasını da birincilikle tamamlayan ve Aydın’da yapılacak olan yarı...

Bursa şampiyonluğunun ardından Çanakkale’de gerçekleştirilen bölge şampiyonasını da birincilikle tamamlayan ve Aydın’da yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazanan Dumlupınar Kız Futsal Takımı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Aktaş, kız futsal takımına Aydın’da yapılacak yarı finalde formalarını yaptırma sözü verdi. Yapılan ziyarette konuşan Alinur Aktaş, aralık ayında Dumlupınar Kız Futsal takımının Bursa şampiyonluğundan dolayı takımı ve hocalarını belediyeye davet ederek her birini sırt çantası ile ödüllendirdiklerini hatırlattı.

Reklam
Reklam

Aktaş, takımı başarılarından dolayı tebrik ederek, bölge birincisi olarak Aydın’da yapılacak yarı final maçlarına katılma hakkı kazanan kız futsal takımına yarı final formalarını yaptırma sözü verdi.

Okul Müdürü Nevzat Bali ise, hedeflerinin yarı final ve finalde başarılı olarak Türkiye derecesi yapmak olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: