Yarımer: Aday Olmamdaki En Büyük Etken Değişim Talebi

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Nafiz Yarımer, aday olmasındaki en büyük etkenin kamuoyundaki...

Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı Nafiz Yarımer, aday olmasındaki en büyük etkenin kamuoyundaki değişim talebi olduğunu söyledi.

Yarımer, ”Diğer adaylar İbrahim Yumak mevcut başkan ve Hayri Tekin meclis başkanı olarak zaten görevdeydiler. Bizler yeni bir oluşumuz ve yeni bir ekibiz. Bu ekiple halkımızın değişim rüzgarını arkamıza aldık. Allah nasip ederse bu değişimi biz başaracağız ve değişimin tek adresi biziz.” dedi.

Seçildikleri takdirde en önemli görevlerinin üyelere sahip çıkmak olacağını ifade eden Yarımer, Ticaret Odası binasında esnafın barınacağı, toplantı yapacağı mekânların bulunmadığını ifade etti. Yarımer, bu ihtiyaca cevap vermek için yeni mekanlar oluşturacaklarını belirtti. Ayrıca seçilmeleri halinde bir proje ekibi kurup, hiçbir ücret talep etmeden bütün Bayburt'ta hizmet vereceklerini söyleyen Yarımer, “Ayrıca, esnafımıza büyük katma değer sunan çevre illere bağlı olmasına rağmen tüm ihtiyacını Bayburt’tan karşılayan yerleşim yerlerinin yollarının yapılması için de yetkililer ile iletişime geçeceğiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: