"yarın İçin Bugün Yönet" Kampanyası

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yönetimlerde gençlere daha çok yer verilmesine dikkat çekmek için...

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yönetimlerde gençlere daha çok yer verilmesine dikkat çekmek için “Yarın İçin Bugün Yönet” adlı kampanya başlattı.

Adana Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Atalay Yalınız, yaptığı açıklamada, gençlerin siyasette ve STK’larda etkin rol oynaması amaçlarını bu kampanyalarla daha çok gündemde tutmaya çalıştıklarını söyledi. Yalınız, "30 yaş altı genç sayısının çokluğuyla övündüğümüz bu günlerde, yönetimlerdeki genç sayısının azlığı ile birlikte çelişkiye düşmekteyiz. Gençlerin daha çok yönetimlerde yer alabilmesi için Gençlik Meclisi olarak elimizden gelen dikkat çekme kampanyalarını yaptık ve yerel seçimlere bir yıl kala bunu tekrardan yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

“Yarın İçin Bugün Yönet" kampanyasını yürütürken de tüm siyasi parti gençlik kollarından destek isteyeceklerini belirten Yalınız, gelecek haftadan itibaren, Adana’da bulunan tüm siyasetçi, gazeteci, iş adamı ve STK’larla da görüşüp kampanyaya destek isteyeceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: