Yarın Kadir Gecesi

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalık, mesajında, manevi haz ve vecdin doruğa ulaştığı Kadir Gecesi'nin tüm Müslümanlar için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu kutsal geceyi bin aydan daha hayırlı yapan fazilet, Ramazan ayının bitişinden dolayı yaşadığımız hüznü gölgeler ve bereketiyle kalplerimize coşku verir" ifadelerini kullandı.

Kadir Gecesi'nin rahmetine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Çalık, tüm Malatyalıların ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutladı. Çalık, bu gecenin Türkiye'ye, Türk milletine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Kur'an-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Kadir Gecesi'nin vicdanları aydınlatmasını dileyen Çakır, "İnanıyorum ki, Ramazan ayında oluşan birlik, beraberlik, yardımlaşma, kaynaşma, barışma duyguları, Kadir Gecesi'nde had safhaya ulaşacak. Başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çakır, Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini, haksızlıkların giderilmesini, akan kan ve gözyaşının durmasını diledi.

Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz