Yarışmacı tuvalete gitti!

Samanyolu TV'de yayınlanan yarışma programında çok ilginç bir olay yaşandı.

Samanyolu TV'de yayınlanan A) MI? B) Mi? yarışma programına Bursa'dan katılan yarışmacının kuzeni, program esnasında sorunun sorulduğu anda sıkışınca sunucunun haberi olmaksızın tuvalete gitti.

Gerçek ihtiyaç sahibi ailelerin yarışmacı olarak katıldığı A mı, B mi? adlı yarışma programında yaşananlar, stüdyoda bulunan herkesi, çok şaşırttı.

[**MAGAZİN 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN**](http://www.facebook.com/?ref=logo#%21/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)

Her sorunun 100 TL. değerinde olduğu ve sadece iki şık sunulan yarışma sırasında, Türk televizyon tarihine geçecek bir olay yaşandı. Eğitim parası biriktirmek için Yılgın ailesinin yarıştığı bugün yayınlanacak bölümde, başlangıçta her şey yolunda gidiyordu. Fakat yarışma ilerledikçe, kardeşi ve kuzenleriyle birlikte yarışan küçük Mesut, program sunucusu İrfan Kangı'nın arkasını döndüğü bir anda kimseye haber vermeden tuvalete gitti. Sorunun cevabını almak için aileyle konuşan İrfan Kangı, çocuğun olmadığını fark edince kısa bir panik yaşadı.
Yarışma uzun sürünce tuvalete gitmek zorunda kalan Mesut'un geri dönmesiyle yarışma kaldığı yerden devam etti.
Olayı sonradan farkeden sunucu ne yapacağını şaşırdı.

[Yarışmacının tuvaleti geldi](http://video.mynet.com/siesan2010/Yarismacinin-tuvaleti-geldi/1098485/ "Yarışmacının tuvaleti geldi") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")