Yarışmada Dereceye Giren Engelli Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği'nin (SELEN-DER) girişimleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde tüm özel eğitim...

Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği'nin (SELEN-DER) girişimleriyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde tüm özel eğitim sınıflarındaki öğrenciler ve Özel Goncagül Rehabilitasyon Merkezi'ndeki eğitim gören öğrenciler arasında resim ve şiir yarışması düzenlendi. Bu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki şimşek, SELEN-DER Başkanı Mehmet Durmuş, okul müdürleri, öğretmenler, ilçedeki okullarda bulunan özel eğitim sınıflarındaki öğrenciler ile Rehabilitasyon Merkezi'ndeki öğrenciler aileleriyle birlikte katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek, Türkiye genelinde son günlerde engellilere daha çok sahip çıkıldığına vurgu yaparak; Selçuk'ta engelli öğrenciler için okullarda açılan özel eğitim sınıfları olduğunu, bu sınıflara talebin giderek arttığını söyledi. Özel eğitim sınıflarına katılan öğrencilerin diğer öğrenciler ile kaynaşmalarının sağlandığına da dikkat çeken Şimşek, bu konuda okul idarecilerine, öğretmenlere ve okullardaki tüm öğrencilere engelli öğrencilere yakından ilgilendikleri için teşekkür etti. Bu öğrenciler için sosyal etkinlikler düzenlendiğini, sosyal etkinliklere katılmalarının onları çok mutlu ettiğini belirten Şimşek, ayrıca ilçedeki engelli vatandaşlara ve öğrencilere bu tür etkinliklerde öncülük eden SELEN-DER Yönetim Kurulu'na da teşekkür etti.

Reklam
Reklam

İlçedeki özel eğitim sınıflarındaki öğrenciler ve Özel Goncagül Rehabilitasyon Merkezi'ndeki öğrenciler arasında yapılan şiir ve resim yarışmasında Neslihan Bozkurt, Ali İhsan Bakaç, Nihal Gökçe, E.Çetin Kaşar, Beyzanur Erdallı, E.Naz Irvasa, Görkem Özsabuncu, Cansu Günden, Betül Katılma, Ayşen Avcı, Seren Erkut, Eda Okşan, Melisa Rabia Demir ve Şevval Durun dereceye girdi. Öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek ve SELEN-DER Başkanı Mehmet Durmuş verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: