Yarıyıl Tatili Sona Erdi

MANİSA (AA) - 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla Manisa'da 269 bin 441 öğrenci ve 15 bin 780 öğretmen ders başı yaptı.

2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla Manisa'da 269 bin 441 öğrenci ve 15 bin 780 öğretmen ders başı yaptı. Okul öncesi ile ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören öğrenciler ve öğretmenler için 24 Ocak Cuma günü başlayan ve 2 hafta süren yarıyıl tatili, bugün ders zilinin çalmasıyla sona erdi. İkinci yarı yılın başlaması nedeniyle gazetecilere açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Manisa'ya ikinci dönemde 8 yeni öğretmen atandığını belirterek, öğrenci ve öğretmenlere başarı dileyerek "Öğrencilerimizin geleceğe emin adımlar ile yürümelerini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu. Fatih Projesi kapsamında Manisa'da önümüzdeki günlerde tablet dağıtımı yapılacağını belirten Altınsoy, "İlimiz merkezinde ve ilçelerinde toplam 11 okulumuzdaki 9. sınıf öğrenci ve öğretmenlerimize bu tablet bilgisayarlar 17 Şubat tarihinde dağıtacağız. Bu proje öğrencilerimize çok faydalı olacak bir projedir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: