Yasak aşkta kadın cinayeti

Kağıthane’de bir kadın, yasak aşk yaşadığı sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Kağıthane'de, Hatice Çıvkınoğlu (39), erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Ziyaettin Kaya (59) tarafından başından vurularak öldürüldü.

Olay Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi üzerinde bulanan bir kafede saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, evli olduğu öğrenilen Ziyaettin Kaya, kafenin terasında Hatice Çıvkınoğlu ile tartıştı.Tartışmanın ardından Ziyaettin K., Çıvkınoğlu'nu başından vurdu. 39 yaşındaki kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı, kendisini durdurmaya çalışan garsonu da bıçıkla yaraladı. Kaçmaya çalışan Ziyaettin K., polis tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Kağıthane Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen zanlı, burada sorgulandı. Polis merkezinde ifadesi alınan Ziyaettin K.'nin daha önce de Hatice Çıvkınlıoğlu'nu rahatsız ettiği, bu sebeple kadının savcılığı suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Şikayet üzerine savcılık tarafından ifadesine başvurulan Ziyaettin K.'nin, Hatice Çıvkınlıoğlu'yla aşk yaşadıklarını, maddi olarak kendisine yardımlarda bulunduğunu ancak kadının kendisini aldattığını ileri sürdüğü kaydedildi.

Olayın görgü tanıklarından Turan Demirdağ isimli bir esnaf, "Kaldırımda bekliyorduk. Çatıdan iki el silah sesi duyduk. Olayın neden meydana geldiğini bilmiyoruz. Olayın hemen ardından polis geldi, vuran şahsı aldı götürdü.” diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler: