Yaşam alanınızın havasını yenileyip enerjisini yükseltecek halı modelleri

Ev dekorasyonunu değiştirerek kendinize daha ferah bir yaşam alanı oluşturabileceğinizi biliyor musunuz? Özellikle halıların evin ambiyansını değiştirmekte büyük bir etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Mobilyalarınıza uyumlu olarak seçeceğiniz halılar, evinizi daha ferah gösterebilir. Eğer siz de ev kuruyor ya da halılarınızı değiştirmek istiyorsanız sizin için seçtiğimiz birbirinden güzel halı modellerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Halı deyip geçmeyin, doğru halıyı seçerek evinizin enerjisini yükseltebilirsiniz. Halı seçimi yapmadan önce her evin kendine özgü bir havası olduğunu bilmelisiniz. Evinizin dokusuna en uygun halıyı tercih ettiğinizde mobilyalarınızın daha çok ön plana çıktığını fark edebilirsiniz. Eğer halı seçimi yapmakta zorlanıyorsanız gelin, sizin için seçtiğimiz modellere göz atalım.

1. Kaydırmaz taban yapısı: Kozzy Home Halı-Yolluk


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Kaydırmaz taban yapısı sayesinde her türlü zeminde kullanılabilen Kozzy Home Halı-Yolluk, dijital baskı yöntemi ile üretiliyor. Ton sür ton renk uyumuna ve geçişlere sahip olan halıyı salon, oturma odası, mutfak, çocuk odası ve yatak odasında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Odanıza uygun boyutta sipariş verebileceğiniz halıyı denemenizde fayda var!

Ürünü İncele

2. Farklı tasarımlardan hoşlananlara: Bilecenhome Karışık Renkli Çiçek Desenli Halı


Farklı tasarımlardan ve dikkat çekici detaylardan hoşlananlar, sizi böyle alalım! Bilecenhome Karışık Renkli Çiçek Desenli Halı evinize yeni bir boyut kazandırır. Çamaşır makinesinde sıkma yapmadan yıkayabileceğiniz halı, böylece büyük bir kullanım kolaylığı sağlar. Toz ve leke tutmayan kadifemsi dokusuyla evinize yumuşacık bir dokunuş yapan halıya şans vermek ister misiniz?

Ürünü İncele

3. Her odaya uyumlu sağlayacak: Blcmoda Modern Desen Kaymaz Taban Halı


İstediğiniz her odada rahatlıkla tercih edebileceğiniz Blcmoda Modern Desen Kaymaz Taban Halı, modern desenleri sayesinde evinize yenilikçi, ferah bir dokunuşta bulunur. Kaliteli ve canlı renk geçişlerine sahip olan halı, kaydırmaz taban yapısı ile her zemine uyum sağlar. Farklı ebatlarda üretilen halı modelini, kullanmak istediğiniz odanın boyutlarını dikkate alarak sipariş verebilirsiniz.

Ürünü İncele

4. Yumuşacık dokusuyla evinize çok yakışacak: Ayyıldız Dekoratif Yumuşak Shaggy Tozumaz Dokuma Halı


Yumuşacık dokusuna bayılacağınız Ayyıldız Dekoratif Yumuşak Shaggy Tozumaz Dokuma Halı, ayaklarınızı bastığınız her yerde pamuksu bir his yaşamanızı sağlar. Siyah, gri, beyaz renklerinin uyumunu yansıtan dama desenli halı; antialerjik yapısıyla toz çıkarmaz. Böylece nefes darlığı gibi problemleri olanlar tarafından da rahatlıkla tercih edilebilir.

Ürünü İncele

5. Retro tarzı benimseyenlere: Konfor Halı Konfor Vintage 7657 Mavi Klasik Eskitme Dokuma Halı


Retro tarzını benimseyenler ve evinde de aynı havayı yakalamak isteyenler, Konfor Halı Konfor Vintage 7657 Mavi Klasik Eskitme Dokuma Halı tam size göre! Hav boyu 7 mm olan halı, tüy çıkarmaz ve toz yapmaz. Bu yönüyle alerji ve astım gibi rahatsızlıkları bulunanlar tarafından da tercih edilebilir. Ekstra yumuşak dokusuyla bastığınız her yerde konfor yaşamanızı sağlayacak ürünle ev dekorasyonunuza nostaljik bir dokunuş yapmaya ne dersiniz?

Ürünü İncele

6. Sadelikten yana olanlara: Eko Halı Soho Bej Hav Toz Vermez Etnik Bukle Örgü Desen Hasır Dokuma Kesme Yolluk Halı


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

"Evimin dekorasyonunda sadelikten şaşmam." diyorsanız Eko Halı Soho Bej Hav Toz Vermez Etnik Bukle Örgü Desen Hasır Dokuma Kesme Yolluk Halı aradığınız ürün olabilir. Salon, oturma odası, mutfak, yatak odası ve çocuk odasında tercih edebileceğiniz bu halı modeli; kullanıldığı her ortama uyum sağlar. Etnik desenli halı sayesinde evinize yeni bir dokunuş yapmaya hazır olun!

Ürünü İncele

7. Temizliği ve bakımı çok kolay: Artloop Patchwork Desenli Salon Halısı Dokuma Taban Dekoratif Şönil Renkli Halı


En gelişmiş teknoloji kullanılarak üretilen Artloop Patchwork Desenli Salon Halısı Dokuma Taban Dekoratif Şönil Renkli Halı, evinize bambaşka bir görünüm kazandırır. Özellikle salon ve oturma odalarına çok yakışan halı sayesinde yaşam alanınızı güzelleştirebilirsiniz. Modelin kenarlarındaki çoban dikişi el işçiliği ile yapılır. Peki, temizliği ve bakımı son derece kolay olan halı ile tanışmaya hazır mısınız?

Ürünü İncele

8. Geometrik desenlerden hoşlananlara: Cappio Rengarenk Desenli Halı


Geometrik ve keskin desenli halılardan hoşlananlar, Cappio Rengarenk Desenli Halı eviniz için en doğru tercih olabilir. Nanoteknoloji kullanılarak üretilen halı, ipeksi ve pürüzsüz yüzeyi sayesinde ayaklarınızı bastığınız her yerde konforu sürdürmeye devam eder. Canlı renk tonlarının kullanıldığı halıyı uyumlu mobilyalar ile kombinleyerek yaşam alanınızı yeniden dizayn edebilirsiniz.

Ürünü İncele

9. Klasik desenlerden hoşlananlara: Diamond Halı Saçaklı Dokuma Halı


"Evimin dekorasyonunda klasik detaylara yer vermek istiyorum." diyorsanız Diamond Halı Saçaklı Dokuma Halı tam size göre! 10 mm hav yüksekliğine sahip olan ürün, tüy ve toz çıkarmaz. Bu yönüyle solunum problemleri olanlar tarafından da gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Ürünün farklı boyut seçeneklerinden odanıza uygun olanı seçebilirsiniz.

Ürünü İncele

10. Modern bir dokunuş: Venucci Home & Living Torino Yumuşak Peluş Post Shaggy


Evinizde modern bir dokunuş yaparak yaşam alanınızı ferahlatmak istiyorsanız Venucci Home & Living Torino Yumuşak Peluş Post Shaggy de tavsiye edebileceğimiz halı seçenekleri arasında yer alıyor. Birinci sınıf polipropilen hav ipliği kullanılarak üretiliyor ve geometrik desenleri ile evinize modern bir dokunuş yapıyor. Yumuşacık dokusuna bayılacağınız halı, tasarımını saçaklar ile tamamlıyor.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: