"Yaşam Becerileri Eğitim Programı"

Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar, Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi'nin "Yaşam becerileri eğitim programı" kapsamında "Ahlakın psikolojimizdeki yeri” konusunu anlattı.

Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar, Konya Büyükşehir Belediyesi Kılıçarslan Gençlik Merkezi'nin "Yaşam becerileri eğitim programı" kapsamında "Ahlakın psikolojimizdeki yeri” konusunu anlattı. Sayar, ahlakın bulunmadığı bir dünyanın, zifiri karanlık olduğunu söyledi. Sayar, Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, herkesin birbirini gözettiği, iyiliğin hakim olduğu bir dünyada yaşamak istediğini ifade etti. Dünyada sadece en güçlü organizmaların ayakta kalmadığını, birbiriyle dayanışma gösteren, birbirine yadım eli uzatanların da ayakta kaldığını belirten Sayar, "Hepimiz, ahlakın oluşumuna kendimizi daha iyi insanlar kılarak katkıda bulunacağız. Buna ilk önce eksikliği kendimizde bilerek başlayacağız" dedi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sayar, program sonunda, kitaplarını imzaladı. Programa, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Emin Şahin, Kılıçarslan Gençlik Merkezi Müdürü Alper Oral ile Gençlik Meclisi ve Gençlik Merkezi üyesi öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz