Yaşam Mücadelesi Veren Kadına Sosyal Konsey'den Destek

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi'nin 5 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren kadına yardımda bulunduğu, çocukların ise eğitim ihtiyaçlarını karşıladığı bildirildi.

Kırıkkale Belediyesi Sosyal Konseyi'nin 5 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren kadına yardımda bulunduğu, çocukların ise eğitim ihtiyaçlarını karşıladığı bildirildi.

Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, fahri başkanlığını Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ın eşi Nebahat Korkmaz'ın yaptığı Sosyal Konsey'in ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ettiği, bu kapsamda Yuva Mahallesi'nde 5 çocuğu ile birlikte yaşayan Beyhan Biçer'in ihtiyaçlarının karşılandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Sosyal Konsey tarafından, eşi 2 yıl önce ölen ve 5 çocuğu ile yaşam mücadelesi veren Beyhan Biçer'e ve çocuklarına, ev eşyası, kırtasiye ve giyim yardımında bulunulduğu bunun yanı sıra Yuva, Selim Özer, Bağlarbaşı, Hüseyin Kahya ve Çalılıöz mahallelerindeki mağdur ailelere eşya, kış aylarının yaklaşması nedeniyle yakacak ve soba yardımı yapıldığını ve mağdur ailelerin çocuklarına okul üniforması ile kırtasiye malzemesi yardımı yapıldığı ifade edildi.

Sosyal Konsey Başkanı Nebahat Korkmaz, konsey olarak ihtiyaç sahibi kişilere yardımlarının devam edeceğini, kentteki ihtiyaç sahibi insanların daha rahat bir yaşam sürmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: