Yaşam Parkı’nda 23 Nisan Coşkusu

Atakum Belediyesi tarafından Yaşam Parkı’nda düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Özel...

Atakum Belediyesi tarafından Yaşam Parkı’nda düzenlenen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Özel Ezgililer Koleji, TED Koleji, Minik Adımlar Kreşi ve Halk Eğitim Dansın Yıldızları ekibinin de katılımı ile şenlik havasında geçti.

Modern dans gösterileri, skeçler, halk dansları, şiirler, elma şekeri, pasta, limonata, balonların olduğu kısaca çocukların eğlenmesi için her şeyin düşünüldüğü Atakum Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Yaşam Park’ta gerçekleştirildi. Şölen havasında geçen kutlamalarda çocuklar ve aileleri özgürce bir bayram yaşamanın tadına vardılar.

Reklam
Reklam

Ulu Atatürk’ün, Türk çocuklarına armağan ettiği bu bayramı gereği gibi yaşamanın tadını çıkardıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bu bayramı size bir armağandır. Kıymetini bilin, yaşayın, yaşatın. Ülkenin geleceği size emanet oldukça biz rahat edeceğiz, dünün çocukları bizlerdik, biz Cumhuriyet’e sahip çıktık. Yarınlarımız, bugünün çocukları olan sizlere emanettir. Sizlerin de gereğini yerine getirerek ona ve Cumhuriyet’e sahip çıkacağınıza inanıyorum. Misak-ı Milli sınırları içinde insanca, kardeşçesine yaşamak için kenetleneceğinize inancım tamdır. 23 Nisan, Atakum’da özgürlük içinde, dün ve bugün olduğu gibi hep kutlanacaktır” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: