Yaşar Büyükanıt kaydının bulunduğu seçim sandığına gelmedi

Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, oyunu kullanması beklenen Kadıköy’deki Nurettin Teksan İlköğretim Okulu'na gelmedi. <br/>Okuldaki...

Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, oyunu kullanması beklenen Kadıköy’deki Nurettin Teksan İlköğretim Okulu'na gelmedi.
Okuldaki 2121 nolu sandık listesinde kaydı bulunan Yaşar Büyükanıt ve eşi Filiz Büyükanıt’ın listede imzalarının da olmadığı görüldü. Saat 17.00’da oy verme işleminin sona ermesi ile birlikte okulun kapıları görevliler tarafından kapatıldı.
Geç gelen ve oy kullanmak isteyen bazı vatandaşlar da oy kullanma işleminin sona ermesi nedeniyle okul binasına alınmayınca okuldan ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz