Yaşar Holding 66. yılını kutladı

Yaşar Holding, 66. kuruluş yıldönümünü kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, sektörün öncüsü olan Yaşar...

Yaşar Holding, 66. kuruluş yıldönümünü kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, sektörün öncüsü olan Yaşar Topluluğu şirketlerinin, dünya kaynaklarının sürdürülebilirliğine öncülük ettiğini söyledi.
Yaşar Üniversitesi'nde düzenlenen kuruluş kutlamalarında konuşan Yiğitbaşı, güvenilir markalarla Türk halkının yaşamına değer katan ürün ve hizmetler sunduklarını belirtti. Pınar ve DYO gibi Türkiye'nin öncü markalarını oluşturmanın gururunu yaşadıklarını dile getiren Yiğitbaşı, yıllardır taviz vermedikleri kalite ve güvenilirliğin kendilerine her zaman güç verdiğini kaydetti. Daha iyi bir yaşam sunma idealiyle yola çıktıklarını, her yaş grubundan insanın yaşamına değer katmak için çalıştıklarını belirterek, “Sürdürülebilirlik konusunu ana gündemlerimizden biri haline getirerek, çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Toplumsal sorumluluklarının bilincinde, tüm gelişmelere duyarlı ve çözüm üretici kurumsal bir vatandaş olarak hareket ediyoruz.” dedi.
İcra Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş ise 2011 yılında yaşanan gelişmelerin global anlamda yeni güç dengeleri oluşturduğuna dikkat çekerek, ekonomik büyümenin batıdan doğuya kaymaya başladığını ifade etti. Aktaş, yakın coğrafyada yaşanan gelişmelerin, dinamik ve canlı bir iç pazara sahip Türkiye'ye dış pazarlarda da önemli fırsatlar sunduğunu vurguladı. Aktaş, “'Turquality” projesinde yer alan Pınar, DYO ve Dewilux markalarıyla son beş yılda yaklaşık 400 milyon dolar yurtdışı geliri elde ettiklerini söyledi. Kurumsal İlişkiler Koordinatörü Dilek Emil de topluluğun, "Daha İyi Bir Yaşam İçin" adını verdikleri vizyonla sürdürülebilirlik sağlamayı amaçladığını dile getirdi. Yaşar Holding yönetimi ve çalışanlarını biraraya getiren törende 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 yılını dolduran çalışanlara sertifika verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz