Yaşar Karayel: AK Parti milletimizin parasını çarçur etmedi

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, partisinin Melikgazi ilçe teşkilatı tarafından Konaklar Mahallesi'nde düzenlenen halk...

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, partisinin Melikgazi ilçe teşkilatı tarafından Konaklar Mahallesi'nde düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Mahalle halkının büyük ilgi gösterdiği ve miting havasında geçen toplantıda, parti otobüsünün üzerinden vatandaşa seslenen Karayel, milletin alın terine sahip çıktıklarını söyledi. Karayel, daha önceki koalisyon hükümeti gibi ülkenin parasını çarçur etmediklerini belirterek, “Şu anda Merkez Bankası'nda 95 milyar dolar paramız var.” dedi.
Mahalle toplantısına Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, parti yöneticileri ve çok sayıda mahalleli katıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, muhalefet partilerinin tutumunu da eleştirerek, “Muhalefet yol göstericidir, iktidara talip olandır. Muhalefetin halkın derdine derman üretecek projeler üretmesi gerekir. Ancak mevcut muhalefet partilerinde böyle bir anlayış göremiyoruz.” diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu belirterek, her zaman bu anlayışla çalıştıklarını söyledi. Karayel, AK Parti olarak 8,5 yılda yaptıkları hizmetlerde milletin değerlerini koruduklarını ifade ederek şöyle konuştu:
“Muhalefet partileri geçmişte ülkenin kazanımlarını yandaşlarına peşkeş çekti. 21 tane banka batırdılar, batan bankaların bu millete maliyeti 47 milyar dolar oldu. Bu borçların hepsini siz ödediniz. AK Parti iktidarının koalisyon hükümetinden aldığı bir başka borç ise konut edindirme yardımlarıydı. Bu borçları da AK Parti ödedi. 13.5 katrilyon lira nemayı da AK Parti ödedi. Peki bunları geçmişte kim yedi? Milletten yana olan AK Parti’ye karşı ittifak kuran muhalefet partileri. Bu paraları çarçur edenlerden biri de koalisyon hükümeti zamanında Başbakan yardımcısıydı. AK Parti bu borçları yetim hakkını yedirmeden, milletin alın terene sahip çıktık. Onun için şu anda Merkez Bankası’nın kasasında 95 milyar dolar var. Bu millet 12 Haziran’da kendi geleceğini kendi belirleyecek. Biz yeni bir anayasa diyoruz, yeni bir gelecek diyoruz, demokrasi ve hukuk çerçevesinde milletin dediği olacak diyoruz. Yeni anayasada millet ne diyorsa o olacak. Bu anayasada asla Ergenekon, hortumcular ve vesayetçiler olmayacak. Milletin kendisi olacak. Alın terinin sahipleri, helal yoldan kazananlar olacak. Bu milletin geleceği sayenizde yeniden yazılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz