Yaşar Topkaya, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

Yaşar Topkaya, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

Önümüzdeki Mahalli Seçimlerde AK parti'den Çıldır İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıklayan Yaşar Topkaya, hizmet için bu yola çıktığını söyledi.

Çıldır ilçesinde büyük çevresi ile tanınan Eşmepınar Köyü Muhtarı Yaşar Topkaya: "Adalet ve Kalkınma Partisi hükümetinin hizmet kervanında Çıldır ilçemizi çevreleyen, saymakla bitiremeyeceğim, sonuçlandırılan ve devam eden bir çok yatırımın Ak Parti iktidarının projeli ve programlı yatırımları olmasına rağmen İlçedeki bazı siyaset tellalları, yapılan işleri kendileri yapmış gibi temiz münevver Çıldır halkı içinde siyaset bezirganlığı yapmaktadırlar.

Reklam
Reklam

AK Parti Çıldır İl Genel Meclis üyesi aday adayı Yaşar Topkaya: "Çıldır halkı bu hizmetlerin en iyisine layıktır. Adalet ve Kalkınma Partisinden aday olmamdaki gerekçe; tüm bu yapılan yatırımların AK parti hükümetinin planlı ve programlı yatırımları olduğunu dürüst ve temiz kalpli Çıldır halkına anlatmak ve 17 yıllık muhtarlık görevim ile köylere hizmet götürme birliğindeki encümenlik görevimin bilgi ve birikimiyle, köylerimizin ve köy muhtarlarımızın sorunlarını bildiğimden bu sorunları çözmektir. Devlet kurumları ile hiçbir zaman kavgalı olmayıp, İlçe Teşkilatındaki arkadaşlarımla uyum içinde çalıştım. Görev isteyen mantığıyla hareket etmeyip, AK parti geleneğinde olduğu gibi “görev verilir ise” mantığıyla hareket ettim ve partim bu çıktığım yolda görev verirse layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. AK parti iktidarına hizmet açısından ilçemizin ihtiyacı vardır hizmet bizim işimiz durmak yok hizmete devam" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz