Yaşar’a Festival Daveti

Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAR-DER), Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek Karadeniz İlleri...

Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAR-DER), Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek Karadeniz İlleri Kültür ve Sanat Festivali’ne davet etti.

22-26 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan festivalde Yaşar’ın da bulunmasını istediklerini belirten Dernek Başkanı Ali Hacı Fazlıoğlu, farklı kültürlerin yaşatılmasında bu tür festivallerin önemli olduğunu belirtti.

Anadolu’nun mozaik kültürünün Türkiye’nin zenginliği olduğunu ifade eden Yaşar, “Farklı mozaiklerden oluşan bu ülkenin menfaati için ayrım yapmadan birlikte çalışmalıyız. Önemli olan bu ülkenin bütünlüğü ve onu korumak için el ele hareket etmeliyiz. Gelenek, görenek ve törelerimiz bizlerden gelecek kuşaklara kültürel mirasımızdır. Aile hayatı ve hemşehrilik ilişkilerinin yaşatılması açısından çalışmalarınızı destekliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: