Yaşlı adamın evinden 4 traktör çöp çıktı

KİLİS (İHA) - Kilis'te vatandaşların ihbar ettiği 2 katlı evden, 4 traktör dolusu çöp çıkarıldı. Ev sahibi yaşlı adam, belediye temizlik işçilerine zor anlar yaşattı.

Bölük Mahallesi, Gaziler Caddesi, Demirciler Çıkmazı Numara 9'da bulunan Hannan Tufan'a (76) ait eve giden zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, karşılaştıkları manzara karşısında şoka uğradı. Eski yapı evin 2 katının da çöplerle dolu olduğunu gören ekipler, Hannan Tufan'ı evden çıkması için güçlükle ikna etti. Ekipler, evdeki çöpleri traktörlere yüklerken, Hannan Tufan "Bulgurumu, simidimi çalıyorlar" diye bağırarak, belediye ekiplerine tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Temizlik işçilerine çöplerin alınmaması için bin bir zorluk çıkaran Tufan, "Kimliğim torbanın içerisinde, traktördeki çöplerin içerisine attınız" diyerek traktörün üzerine çıktı. Traktörün üzerindeki çöpleri karıştıran yaşlı adam, temizlik ekipleri tarafından güçlükle indirildi. Tufan bu kez temizlik yapılan eve gelerek halısının ve kimliğinin nerede olduğunu sordu.

Çöp ev, yaşlı adamın engelleme girişimlerine rağmen temizlendikten sonra ilaçlandı. Zabıta ekipleri, yaşlı adama temiz yorgan, yatak ve giysi verileceğini söyledi.