Yaşlı Adamın Kurbanlık Parasının Çalındığı Iddiası

ADANA (AA) - Adana'da bir kişinin, camiye giden yaşlı adamın şalvarının cebini yırtarak kurbanlık için ayırdığı parayı alıp kaçtığı ileri sürüldü.

Adana'da bir kişinin, camiye giden yaşlı adamın şalvarının cebini yırtarak kurbanlık için ayırdığı parayı alıp kaçtığı ileri sürüldü. İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesi Özdemir Sabancı Bulvarı'nda camiye giden Battal Gürsoy'un (85), arkasından yaklaşan kişi, yaşlı adamın cebini yırtarak içindeki yaklaşık 3 bin 500 lirasını alıp kaçtı. Gürsoy, önüne çıkan bir vatandaşa parasının çalındığını söyleyerek yardım istedi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, hırsızlık zanlısıyla ilgili bilgi alarak çalışma başlattı. Battal Gürsoy, çiftçilikle uğraştığını belirterek, "O parayı buğday satarak kazanmıştım. O parayla kurbanlık alacaktım" diye konuştu. Polis ekiplerinin, Gürsoy'un parasını çaldığı öne sürülen zanlıyı yakalamak için çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: