Yaşlı çift evlerinde öldürüldü

Giresun'un Güce İlçesi'nde yaşlı çift, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla başlarından vurularak öldürüldü.

Giresun'un Güce İlçesi'nde yaşlı çift, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla başlarından vurularak öldürüldü.

Gürağaç Köyü'nde yaşanan emekli Mehmet (67) ve Fatma Kurt' (66) çiftini, komşuları uzun süre göremeyince kontrol etmek için evlerine gitti. İçeri giren komşuları, Kurt çiftini yerde kanlar içinde yatarken buldu. Bunun üzerine köylüler jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, başlarından tabanca ile vuruldukları belirlenen çiftin yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayla ilgili geniş çaplı şoruşturma başlatan jandarma ekipleri, çiftin evine kapı kilidini zorlayarak giren kişi ya da kişilerin evdeki bir miktar para, kimlik, pasaport ile garajdaki otomobili çaldıkları belirledi.

Reklam
Reklam

Mehmet Kurt'a ait otomobil köyün ilerisinde terk edilmiş olarak bulundu.

Çiftin cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: