Yaşlı çifti kazada can verdi

Uşak'ta kamyona arkadan çarpan otomobildeki Davut Sunal ve yanındaki eşi Meryem Sunal hayatını kaybetti.

Kaza, saat 17.00 sıralarında, Ankara- Uşak Karayolu’nun 14’üncü kilometresindeki Göğem Kavşağı’nda meydana geldi. Urfa’dan İzmir’e sebze götürmekte olan 63 UC 054 plakalı kamyon sürücüsü Kamil Sarıtoprak (55), mola vermek için yol kenarındaki bankette durdu. Bu sırada Banaz İlçesi’nden Uşak’a giden emekli gurbetçi Davut Sunal (67) yönetimindeki 64 LD 864 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki kamyona arkadan çarptı.

Kazada hurdaya dönen otomobilde sürücü Sunal ile yanında bulunan eşi Meryem Sunal (63) otomobil içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Olay yerine çağrılan AKS ekiplerinin uzun süren çalışması sonucu otomobilden çıkartılan yaşlı çiftin cesetleri, Uşak Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.

Reklam
Reklam

Kamyon sürücüsü Kamil Sunal jandarma tarafından gözaltına alınırken, savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz