Yaşlı, Engelli, Gazi Ve Şehit Ailelerine Ücretsiz Ulaşım

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaşlı, engelli, gazi ve şehit ailelerinin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yaralanabileceklerini bildirdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yaşlı, engelli, gazi ve şehit ailelerinin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yaralanabileceklerini bildirdi. Özhaseki, yaptığı yazılı açıklamada, uygulamanın 10 Mart Pazartesi gününden itibaren başlayacağını belirtti. Uygulamadan 65 yaş üstü vatandaşlar ve engelliler ile ağır engellilerin birden fazla olmamak üzere refakatçileri, terör ve görev şehitlerinin eşleri, anne ve babaları ile evli olmayan 25 yaşını doldurmamış çocukları, harp ve vazife malulü gazilerin kendileri, eşleri, anne ve babaları ile 25 yaşını doldurmamış çocukları ve başarılı sporcuların belediye otobüsleri, halk otobüsleri ve raylı sistemden ücretsiz yararlanabileceklerini ifade eden Özhaseki, "Pazartesi gününden sonra vatandaşlara yeni kartlarını vereceğiz. Vatandaşlarımız nisan ayının sonuna kadar kartlarını alabilirler. Kartlar çıkana kadar vatandaşlarımız nüfus kağıdı ya da bakanlıklardan alınan engelli kartları ile toplu taşıma araçlarına binebilirler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: