Yaşlı Hissetmenin Vaktidir... Kurt Cobain'in Kızı Artık Evli Bir Kadın!

Arkadaşlarımızın paso evleniyor olmalarına bile bu kadar hüzünlenmemiştik...

Nirvana şarkılarının yanında, Kurt Cobain'in dünyaya bıraktığı en güzel şeylerden biri: Frances Bean Cobain.

90'ların en büyük rock yıldızıydı Kurt Cobain.

Nirvana ile yayınladıkları şarkılar ve o şarkılardaki bitmek tükenmek bilmeyen o çok içten sanrılar Kurt Cobain'i bir jenerasyonun sözcüsü haline getirmişti.

1987'de kurduğu grubu ile Bleach, Nevermind ve In Utero adlı üç efsanevi albüme imza atan müzisyen, *1992 yılında kitlelerin nefret ettiği

Courtney Love ile evlenerek hayranlarını üzmüştü.* Bu evliliğin bir iyi, bir de kötü; iki haberi vardı tüm dünyaya...

1992'de Kurt Cobain'i tavlayan (belgesellerden duyduğumuz kadarıyla tabii) Courtney Love, müzisyenin hayatını tümden değiştirdi.

Reklam
Reklam

Kurt Cobain'in kronik mide ağrılarını dindirebilmek için başladığı eroine tepetaklak yuvarlanmasını engellemeliydi Courtney Love; Kurt Cobain ile hayatını birleştirebilecek kadar şanslı bir kadın olduğu için bunu tüm dünyaya borçluydu.

Ama o da bir eroin bağımlısıydı, üstelik hamileyken bile kullanacak kadar pervasız biriydi.

Kendi de (çok da über başarılı olmasa da) bir müzisyen olan Courtney Love, eşi Kurt Cobain'in uyuşturucu bağımlılığını körükledi, bağımlılık da fenomen vokalistin psikolojik sorunlarını körükledi.

Hikayenin sonunda; 5 Nisan 1994'te Kurt Cobain kendi evinde ölü bulundu.
Mektubunu yazmış, intihar sebebini açıklamış, eroini alıp ağzına av tüfeğini dayamıştı.İyi haber ise, güzeller güzeli bebek Frances Bean Cobain idi.

18 Ağustos 1992 yılında dünyaya geldi Frances Bean.

Reklam
Reklam

Ne kadar küfür etsek az gelecek olan annesi Courtney Love'ın hamileyken dahi eroin kullanması yüzünden, eroin bağımlısı olarak doğdu güzel bebek. Hemen tedavi altına alındı; 2 hafta boyunca devlet tarafından annesinden uzakta tutuldu. Tedavisi tamamlandıktan sonra, çok da uzun süre yaşayamayacağı aile ortamına geri verildi.

Vaftiz babası R.E.M grubunun vokalisti Michael Stipe, vaftiz annesi ise dünyaca ünlü aktris Drew Barrymore olmuştu küçük Frances'in.

Babası Kurt Cobain intihar ettiğinde ise, henüz 2 yaşını bile tamamlamamıştı...

Velayeti uyuşturucu kullanmaktan defalarca tutuklanan annesinden defalarca alındı, defalarca geri verildi.

Ama velayet bir yana; zaten tüm çocukluğunu babaannesi ve halası ile geçirdi. Annesi ile fazla takılmadığı için, dünya basınından uzakta büyüdü.

Reklam
Reklam

Ta ki 2006 yılına kadar.

2006 yılında Elle dergisine babasının pijamaları ile verdiği pozlarla yeniden karşımıza çıktı Frances Bean Cobain. Sonrasında Harper's Bazaar dergisi geldi. Verdiği her pozda özellikle bakışları babasını andırıyordu, Google'da kendisi ile her karşılaştığımızda bir Nirvana dinleyesimiz geliyordu bizim de.

Bu esnada şimdilerde mesleği olacak olan görsel tasarım kariyerine de başlamıştı...2010 yılında ise Isaiah Silva ile çıkmaya başladı... 18 yaş aşkı diyorduk, şirin buluyorduk.

Beş yıllık ilişkinin ardından olaylar sandığımızın aksine gelişti...25 Eylül 2015'te evlendiler :)

Bu evlilikle ilgili de bir ilginç tesbitimiz, bir de güzel haberimiz var:

Reklam
Reklam

İlginç tesbitimiz; Frances Bean Cobain'in müstakbel eşinin, Kurt Cobain'e oldukça benziyor oluşu :)

Güzel haberimiz ise; şu hayatta zaten küfürden başka hiçbirşeyi haketmeyen Courtney Love'ın düğüne davet edilmemiş olması... ...ve bu twit de zamanda yolculuğun kanıtı olarak aklımızda kalsın.

Açalım da bir Polly dinleyelim derseniz, buyrun...