Yaşlı Kadın Harç Kamyonunun Altında Can Verdi

Zonguldak’ta kamyonun altında kalan yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. Özel bir firmaya ait, Muhammet P....

Zonguldak’ta kamyonun altında kalan yaşlı bir kadın hayatını kaybetti. Özel bir firmaya ait, Muhammet P. idaresindeki 67 ZY 274 plakalı harç kamyonu, şehir merkezindeki Uğur Mumcu Kavşağı’nda yük treninin geçişi sebebiyle kapanan bariyerin önünde beklemeye başladı. Bu sırada onun önünden yolun karşısına geçen Hamide Elmas (65), hareket eden kamyonun altında kaldı. Ön tekerleğin üzerinden geçtiği Elmas’ın elindeki pazar çantası, ilaç torbası ve bastonu yola dağıldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekibi, yaşlı kadının öldüğünü belirledi.

Reklam
Reklam

Olanları yakından görmek isteyip toplananlar, polis tarafından uzaklaştırıldı. Bazı meraklı vatandaşların cep telefonuyla fotoğraf çektiği görüldü. Polis ekipleri, bir tarafı trafiğe kapatılan yolun çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olay Yeri İnceleme elemanlarının kaza yerini görüntülemesinin ardından ceset torbasına koyulan Hamide Elmas’ın cenazesi, cankurtaranla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Sürücü Muhammet P. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: