Yaşlı Kadın Kamyonun Altında Öldü

Soma ilçesinde, kamyonun altında kalan bir kadın hayatını kaybetti.

Soma ilçesinde, kamyonun altında kalan bir kadın hayatını kaybetti.

Olay, Soma'ya bağlı Turgutalp beldesinde meydana geldi. Evlerinin yakınındaki fidan tarlasından dönen Elif Karabacak(64) isimli kadın, özel bir şirkete ait hafriyat deposundan dönen Semih A yönetimindeki 45 V 7569 plakalı kamyonun altında kaldı. İddialara göre, kamyonun ön tekerleğinin üzerinden geçtiği Elif Karabacak, sürüklenerek arka teker önünde kaldı. Olay yerinde ölen Karabacak, savcının incelemesinin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kazayı duyan yakınları olay yerine akın etti. Uzun süre ağıtlar yakan Karabacak'ın yakınları yolun kapatılması için defalarca dilekçe verdiklerini bu yolun resmi bir yol olmadığını bunun kaza değil resmen cinayet olduğunu ifade ettiler. Kaymakam ve Belediye Başkanı gelmeden yolu açmayacaklarını belirten kadının yakınları Emniyet Müdürü Recep Kara ve Cumhuriyet Savıcısı Muhsin Onay'ın çabaları sonucu ikna edildi. Elif Karabacak'ın ambulansla morga götürülmesinin ardından gerginlik sona erdi.

Kamyon sürücüsü Semih A'nın kazanın ardından kamyonu terkederek yakınlardaki bir işyerine sığındığı öğrenildi. Polislerin gelmesinin ardından Semih A, emniyete götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: