Yaşlı kadını öldürenlerin katil zanlıları yakalandı

Eskişehir’de geçtiğimiz ay tek başına yaşadığı evde bıçaklanarak öldürülen 78 yaşındaki Ümmügün Atlansoy’un katil zanlıları...

Eskişehir’de geçtiğimiz ay tek başına yaşadığı evde bıçaklanarak öldürülen 78 yaşındaki Ümmügün Atlansoy’un katil zanlıları yakalandı. Atlansoy’un bakıcısının oğlu olduğu iddia edilen 17 yaşındaki M.Ö. ve arkadaşı Ö.Y., parmak izi kalmaması için satın aldıkları eldivenleri polise açıklayamayınca yakayı ele verdi.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, bölgedeki 17 güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek 21 kişinin parmak izini aldı. Polis ekipleri iki gencin marketten eldiven satın almalarından şüphelendi. Yapılan araştırmada gençlerin birinin öldürülen Ümmügül Atlansoy'un bakıcısı Beyhan B. 'nin oğlu M. B. , diğerinin de arkadaşı Ö. Y. olduğu belirlendi.
Polise verdikleri ifadede zanlılar, Ankara’da oturan kız arkadaşlarına gitmek için yol parası bulamayınca bir plan yaptıklarını ve komşuları 78 yaşındaki Ümmügül Atlansoy’u öldürmeye karar verdiklerini anlattı. Atlansoy’un cebindeki 50 TL’yi aldıklarını söyleyen zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Eskişehir Gökmeydan Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Ümmügül Atlansoy, 27 Mayıs'ta bıçaklanarak öldürülmüştü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz