Yaşlı Kadının Yardım İsteği

Şanlıurfa’da Karaoğlan çifti bir göz odada hayat mücadelesi veriyor.Tek odalı evde yaşam mücadelesi veren Zeynep...

Şanlıurfa’da Karaoğlan çifti bir göz odada hayat mücadelesi veriyor.

Tek odalı evde yaşam mücadelesi veren Zeynep Karaoğlan’’ Ben hastayım, bitkinim. İki kere Urfa’ya gittim, heyete girdim sonuç çıkmadı. İki senedir ben bu yerdeyim. Kocam beni lavaboya götürüyor getiriyor, kendi başıma ihtiyaçlarımı göremiyorum, bana yardım edin" dedi.

Yaşlı kadının Eşi Mehmet Karaoğlan ise "Heyete götürdüm heyetten bir sonuç almadım, itiraz ettim başka hastaneye sevk ettiler beni. Orda da bir şey çıkmadı. Sağlık Müdürlüğü'ne dilekçe verdim, Sağlık Müdürlüğü'nde aldığım karşılık beni Antep’e göndereceklerini söylediler. Ben dedim ben Antep’e gidemem, param yok, hiç bir şeyim yok. Devlet bizlere bakım ücreti versin" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Köy Muhtarı Ziya Karabulut ise,"Valimizde yardım bekliyoruz. Sayın valimin bu konulurda çok hassasiyeti var. Yetkili mercilerde yardım etmelerini istiyoruz, bunların hiç çocukları yok maddi durumları çok kötü yardıma ihtiyaçları var, tüm yardım severlerde yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz